ΜΕΓΑ ΠΗΓΗ ELEC. CO., ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Επαγγελματικός ηλεκτρονικός διανομέας για να παρέχει τη μιας στάσης υπηρεσία

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος υπολογιστών

Το ολοκληρωμένο κύκλωμα υπολογιστών πελεκά το Leonardo R3 ATmega32U4 με το καλώδιο USB συμβατό για Arduino

Το ολοκληρωμένο κύκλωμα υπολογιστών πελεκά το Leonardo R3 ATmega32U4 με το καλώδιο USB συμβατό για Arduino

  • Computer IC Chips Leonardo R3 ATmega32U4 with USB Cable Compatible for Arduino
  • Computer IC Chips Leonardo R3 ATmega32U4 with USB Cable Compatible for Arduino
  • Computer IC Chips Leonardo R3 ATmega32U4 with USB Cable Compatible for Arduino
  • Computer IC Chips Leonardo R3 ATmega32U4 with USB Cable Compatible for Arduino
 • Computer IC Chips Leonardo R3 ATmega32U4 with USB Cable Compatible for Arduino

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Το Pls μας έρχεται σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες
  Μάρκα: Pls contact us for more details.
  Πιστοποίηση: Lead free / RoHS Compliant
  Αριθμό μοντέλου: Leonardo R3 ATmega32U4 με το καλώδιο USB συμβατό για Arduino

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: Το Pls μας έρχεται σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες.
  Τιμή: Pls contact us for more details.
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Standard Συσκευασία
  Χρόνος παράδοσης: 1 ημέρα
  Όροι πληρωμής: T/T, Paypal, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

  Λεπτομέρειες:

   

  Το Arduino Leonardo είναι ένας πίνακας μικροελεγκτών που εδρεύει σε ATmega32u4. Έχει 20 ψηφιακές εισόδου-εξόδου καρφίτσες (των οποίων 7 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα αποτελέσματα PWM, 12 αναλογικές εισαγωγές μπορεί να χρησιμοποιηθεί), ένας ταλαντωτής κρυστάλλου 16 MHZ, ένας λιμένας μικροϋπολογιστών USB, ένας ΣΥΝΕΧΉΣ γρύλος, μια διεπαφή ICSP, ένα κουμπί αναστοιχειοθέτησης. Περιέχει όλα που απαιτούνται για να υποστηρίξουν το μικροελεγκτή και μπορείτε απλά να συνδέσετε το με τον υπολογιστή σας μέσω του λιμένα USB, ή την ρεύμα-ΣΥΝΕΧΉ προσαρμοστής ή μπαταρία χρήσης για να το οδηγήσετε πάλι.

  Αντίθετα από όλο τον προηγούμενο ελεγκτή arduino του Leonardo, χρησιμοποίησε τις άμεσες USB ικανότητες επικοινωνίας ATmega32u4, που αποβάλλουν το τσιπ USB--UART. Αυτό το κάνει όχι μόνο ως παρουσίαση σε συνέχειες του εικονικού Leonardo (CDC)/λιμένα COM, αλλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ποντίκι ή το πληκτρολόγιο συνδέεται με τον υπολογιστή. Έχει επίσης πολλές διαφορετικές θέσεις, θα εισαγάγουμε στη σελίδα εισόδων.

  Arduino Leonardo από το μικροϋπολογιστή

  Διεπαφή ή μια εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί να επιλεχτεί αυτόματα.

  Η εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (μη-USB) μπορεί να είναι χρησιμοποιημένος προσαρμοστής ρεύμα-συνεχές ρεύμα (τοίχος-ακροχορδώνας) ή μπαταρία. Ο προσαρμοστής μπορεί να συνδεθεί με μια τυποποιημένη έξοδο κεντρικής θετική δύναμης 2.1 χιλ., προκειμένου να συνδέσει με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ελεγκτών. Οι πληροφορίες από την μπαταρία, εσείς μπορούν να συνδέσουν στο συνδετήρα δύναμης

  GND και VIN κεφάλι καρφιτσών.

  Μπορέστε να εισαγάγετε την εξωτερική πηγή ισχύος 6V-20V. Εντούτοις, εάν λιγότερο από 7V, 5V καρφίτσα θα παράσχει λιγότερο από 5V τη δύναμη, η επιτροπή ελέγχου μπορεί να είναι ασταθής. Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερο από 12V ο ρυθμιστής δύναμης μπορεί να υπερθερμάνει και να βλάψει τον πίνακα κυκλωμάτων. Η συνιστώμενη σειρά είναι 7V-12V.

  Καρφίτσα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

  VIN χρησιμοποιώντας μια εξωτερική πηγή ισχύος (όχι από τη σύνδεση USB ή άλλη ρυθμισμένη εισαγωγή δύναμης 5V). Μπορείτε να παρέχετε την τάση μέσω αυτής της καρφίτσας, ή με τη χρησιμοποίηση του καθίσματος ισχύος της τάσης εισαγωγής καρφιτσών.

  5V ο ρυθμισμένος πίνακας κυκλωμάτων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι ένας μικροελεγκτής και άλλα συστατικά που χρησιμοποιούνται στις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος. Από VIN που εισήχθη μέσω του επί του σκάφους ρυθμιστή, ή μέσω USB ή άλλο 5V ρύθμισε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

  ο ρυθμιστής 3V3-πινάκων παράγει μια 3.3V παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Το μέγιστο ρεύμα είναι 50 μΑ.

  GND επίγεια καρφίτσα.

  I/O εργασία καρφιτσών πινάκων τάσης IOREF (που συνδέεται με τον πίνακα VCC, ο Leonardo για 5V).

  Μνήμη

  Το ATmega32u4 έχει 32KB της λάμψης (που 4KB χρησιμοποιημένος από bootloader). Έχει επίσης 2.5KB SRAM και 1KB EEPROM (EEPROM EEPROM διάβασε και γράφει μπορεί να βρεθεί στις βιβλιοθήκες).

  Εισαγωγή και παραγωγή

  Με τη χρησιμοποίηση pinMode (), digitalWrite (), και digitalRead () η λειτουργία, Leonardo οι 20 I/O καρφίτσες σε κάθε μια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λιμένες εισαγωγής και παραγωγής. Κάθε καρφίτσα έχει έναν εσωτερικό αντιστάτη θέματος kohm 20-50 (προεπιλογή μακριά), μπορείτε παραγωγή ή εισαγωγή μέγιστο 40ma του ρεύματος. Επίσης μέρος της καρφίτσας και των ειδικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων:

  UART: 0 (RX) και 1 (TX) που χρησιμοποιεί τους τμηματικούς λιμένες υλικού ATmega32U4 για λαμβάνουν το (RX) και διαβιβάζουν το (TX) ένα τμηματικό στοιχείο TTL. Σημειώστε ότι, ο Leonardo, η τμηματική κατηγορία αναφέρεται στις επικοινωνίες USB (CDC), και καρφιτσών 0 και 1 το λιμένα TTL τμηματικό για να χρησιμοποιήσει τις κατηγορίες Serial1.

  TWI: 2 (SDA) και 3 (SCL) με τη χρησιμοποίηση της βιβλιοθήκης καλωδίων για να υποστηρίξει την επικοινωνία TWI.

  Εξωτερικός διακόπτει: 2 και 3, αυτές οι καρφίτσες μπορούν να διαμορφωθούν

  PWM: 3.5.6.9.10.11.13 μπορούν να χρησιμοποιήσουν analogWrite () την οκτάμπιτη PWM λειτουργίας παραγωγή υποστηρίξεων.

  SPI: Καρφίτσα ICSP. Μέσω της επικοινωνίας υποστήριξης SPI που χρησιμοποιεί τη βιβλιοθήκη SPI. Σημειώστε ότι, η καρφίτσα SPI δεν συνδέεται με οποιουσδήποτε από τον ΟΗΕ δεδομένου ότι ψηφιακές I/O καρφίτσες, αυτοί μπορεί μόνο να εργαστεί στο λιμένα ICSP. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο πίνακας επέκτασής σας δεν είναι συνδεδεμένη καρφίτσα 6 καρφιτσών ICSP, κατόπιν δεν θα λειτουργήσει.

  Οδηγήσεων: 13. Υπάρχει ενσωματωμένες οδηγήσεις στην ψηφιακή καρφίτσα 13, όταν η καρφίτσα είναι υψηλά πράγματα, φω'τα των οδηγήσεων, όταν η καρφίτσα είναι χαμηλή, οδηγήσεις δεν είναι λιτ.

  Αναλογική εισαγωγή: A0 ~ A5, A6 ~ A11 (ψηφιακές καρφίτσες 4.6.8.9.10.12), Leonardo έχει 12 αναλογικές εισαγωγές, A0 A11, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ψηφιακός I/O λιμένας. Καρφίτσα A0-A5 με την ίδια θέση ΟΗΕ A6-A11, αντίστοιχα, οι ψηφιακές I/O καρφίτσες 4.6.8.9.10 και 12. Κάθε αναλογική εισαγωγή έχει το ψήφισμα 10 μπιτ (δηλ. 1024 διαφορετικές τιμές). Εξ ορισμού, η αναλογική εισαγωγή είναι 0-5V, AREF η καρφίτσα μπορεί επίσης να αλλάξει αυτό το όριο.

  ARDUINO εισαγωγή

  Το Arduino είναι μια κατάλληλη και εύκαμπτη, εύχρηστη πλατφόρμα διαμόρφωσης πρωτοτύπου ηλεκτρονικής ανοικτός-πηγής, συμπεριλαμβανομένου του υλικού (διάφορος πίνακας arduino προτύπων) και του λογισμικού (arduino IDE). Είναι κατάλληλο για τους καλλιτέχνες, σχεδιαστές, hobbyists, και για τους «διαλογικούς» ενδιαφερόμενους φίλους.

  Το Arduino μέσω ποικίλων αισθητήρων για να αισθανθεί το περιβάλλον με τον έλεγχο των φω'των, των μηχανών και άλλων συσκευών για να ανατροφοδοτήσει, έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο μικροελεγκτής στον πίνακα μέσω της γλώσσας προγραμματισμού Arduino για να γράψει τα προγράμματα, που συντάσσονται σε ένα δυαδικό αρχείο, έγκαυμα στο μικροελεγκτή είναι προγραμματισμένος χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού Arduino Arduino (βασισμένη στην καλωδίωση) και το περιβάλλον ανάπτυξης Arduino (βασισμένο στην επεξεργασία) πραγματοποιημένος. Τα arduino-βασισμένα στοιχεία, μπορούν να περιέχουν μόνο Arduino, Arduino, και μπορούν επίσης να περιέχουν κάποιο άλλο λογισμικό που τρέχει σε ένα PC, για την επικοινωνία μεταξύ τους (π.χ. λάμψη, επεξεργασία, MaxMSP) για να επιτύχουν.

  Μπορείτε να του είστε κύριος οι ίδιοι, μπορείτε επίσης να αγοράσετε την ακολουθία προϊόντων Το Arduino για να χρησιμοποιήσει το λογισμικό μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν. Τα σχέδια αναφοράς υλικού (αρχεία CAD) επίσης ακολουθούν το πρωτόκολλο availableopen-πηγής, μπορείτε αρκετά ελεύθερα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας να τα τροποποιήσετε.

  Το Arduino που αναπτύσσεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ηλεκτρονικά συστατικά όπως οι αισθητήρες ή άλλοι ελεγκτές, ή το διακόπτη, των οδηγήσεων, stepper τις μηχανές, ή άλλη συσκευή παραγωγής. Το Arduino μπορεί επίσης να λειτουργήσει δεδομένου ότι ένα ανεξάρτητο λογισμικό μπορεί να επικοινωνήσει με τη διεπαφή, παραδείγματος χάριν, εν λόγω: λάμψη, επεξεργασία, ανώτατος/MSP, VVVV… ή άλλο διαλογικό λογισμικό. Η διεπαφή Arduino IDE είναι βασισμένη στους ανοικτούς υπεύθυνους για την ανάπτυξη πηγής αρχικούς, επιτρέποντας σε σας για να μεταφορτώσει ελεύθερο να αναπτύξει περισσότερη ζαλίζοντας διαλογική εργασία.

   

  ARDUINO χαρακτηριστικά γνωρίσματα

   

          1, ανοικτό σχηματικό σχέδιο πηγής, δωρεάν κατέβασμα διεπαφών προγραμματισμού, ακολουθεί επίσης την τροποποίηση αναγκών τους.

  2, η χρήση του χαμηλού κόστους ελεγκτή μικροεπεξεργαστών (ελεγκτής σειράς AVR), εσείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη διεπαφή USB που τροφοδοτείται, καμία εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική 9VDC εισαγωγή.

  3, ISP Arduino σε απευθείας σύνδεση κάψιμο υποστήριξης, μπορούν να είναι νέο «bootloader» firmware που καίγεται στο τσιπ AVR. Με bootloader, μπορείτε μέσω του τμηματικού λιμένα ή του USB στο καλώδιο Rs232 να ενημερώσετε firmware.

  4, μπορούν να βασιστούν στην επίσημη μορφή που παρέχεται από το PCB αετών και απλουστευμένη η SCH σχηματική ενότητα Arduino ενεργοποιεί ανεξάρτητα τον πλήρη έλεγχο μικροεπεξεργαστών μπορέστε να είναι απλά ο αισθητήρας, ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών συστατικών που συνδέονται (παράδειγμα: υπέρυθρος, υπερηχητικός, θερμικός, ελαφρύς εξαρτώμενος αντιστάτης, σερβο μηχανές,… κ.λπ.)

  5, υποστηρίζουν ποικίλα διαλογικά προγράμματα, όπως: Λάμψη, ανώτατος/Msp, VVVV, PD, Γ, που επεξεργάζεται και ούτω καθεξής.

  6, εφαρμογές που χρησιμοποιούν Arduino, μια σημαντική ανακάλυψη στο παρελθόν μπορούν μόνο να χρησιμοποιήσουν το ποντίκι, πληκτρολόγιο, συσκευές εισαγωγής CCD όπως το διαλογικό περιεχόμενο, μπορείτε να φθάσετε ευκολότερα σε ενιαία ή multiplayer διαλογικά παιχνίδια.

   

   

  Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

   

  Εξουσιοδότηση: 180 ημέρες!

  Ελεύθερη ναυτιλία: Η διαταγή άνω των $1000 κερδίζει μια ελεύθερη αμοιβή αποστολών

  (βάρος αγαθών κατωτέρω 3Kg), κατά τη διάρκεια 20130901-20130930.

  Γιατί αγοράστε από μας γρήγορα >>>/ακίνδυνα/βολικά

  • Η μέγα πηγή είναι φύλακας αποθεμάτων και εμπορική επιχείρηση των ηλεκτρονικών συστατικών. Το γραφείο κλάδων μας περιλαμβάνει την Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Sigapore, Καναδάς. Επιχείρηση, υπηρεσία, και πληροφορίες προσφοράς για το σφαιρικό μέλος μας.
  • Τα αγαθά εξασφαλίζονται την υψηλότερη ποιότητα πιθανή και παραδίδονται στους πελάτες μας όλοι πέρα από τον κόσμο με την ταχύτητα και την ακρίβεια.

  Πώς να αγοράσει >>>

  • Μας ελάτε σε επαφή με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο & έστειλε το σας ερευνά με τον προορισμό μεταφορών σας.
  • Η σε απευθείας σύνδεση συνομιλία, ο Επίτροπος θα αποκρινόταν ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ.

  Υπηρεσία >>>

  • Η αποστολή αποστολέων παγκοσμίως, DHL, TNT, το UPS, ο αγοραστής της FEDEX κ.λπ. φορούν την ανάγκη `τ να ανησυχήσουν για το πρόβλημα ναυτιλίας
  • Θα προσπαθήσουμε να αποκριθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αλλά λόγω της διαφοράς διαφορών ώρας, παρακαλώ επιτρέψτε μέχρι ότι 24 ώρες για να πάρουν το ταχυδρομείο σας απάντησαν. Τα προϊόντα εξετάστηκαν από μερικές συσκευές ή λογισμικό, εξασφαλίζουμε ότι δεν υπάρχει κανένα ποιοτικό πρόβλημα.
  • Είμαστε δεσμευμένοι να παράσχουμε γρήγορα, κατάλληλη και ασφαλής υπηρεσία μεταφορών στο σφαιρικό αγοραστή. 

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Mega Source Elec.Limited

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: savvy

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  οι τύποι πίνακα LCD

  N134B6-L03 INNOLUX 13.4 ΟΔΗΓΗΜΈΝΗ ΟΘΌΝΗ LAP-TOP ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΊΝΤΣΑΣ 1366*768 YT 13.4 LCD

  Ολοκαίνουργιος βαθμός A+ οθόνη 13.3 ίντσα N133I6-P09 lap-top LCD που μπορεί να εγκαταστήσει για τη Apple

  Ψήφισμα TIANMA tm070rbh10-20 800x480 με την επιτροπή 7.0 αφής TP οθόνη ίντσας TFT LCD

  Τύποι TM070RBHG03 TIANMA 7.0 ίντσα replacement0*480 Χ επιτροπής LCD

  Προγραμματίσημο τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος

  Προγραμματίσημο τσιπ XC4005E-4PG156 ολοκληρωμένου κυκλώματος - xilinx - οικογένεια σειράς κυττάρων λογικής XC4000

  Προγραμματίσημο τσιπ XC5VLX155T ολοκληρωμένου κυκλώματος - xilinx - virtex-5 FPGA

  Προγραμματίσημο τσιπ XC5VLX110-1FF1153I ολοκληρωμένου κυκλώματος - xilinx - virtex-5 FPGA

  Προγραμματίσημο τσιπ XC3042-100PG132 ολοκληρωμένου κυκλώματος - xilinx - προγραμματίσημες σειρές πυλών τομέων

  τσιπ ολοκληρωμένων κυκλωμάτων

  Τσιπ K4M513233C-DN75 4M Χ τριανταδυάμπιτο Χ 4 τράπεζες κινητό SDRAM ολοκληρωμένων κυκλωμάτων σε 90FBGA

  BGA cxe1000kdt-1 πολυδιαυλικός σύγχρονος ελεγκτής επικοινωνιών SWITCHCORE

  CN8474AEBG ολοκληρωμένα κυκλώματα τσιπ ολοκληρωμένων κυκλωμάτων CMOS/MUSYCC για τους δρομολογητές

  HFA3763IN - εταιρία Intersil - διαμορφωτής τετραγωνισμού 400MHz και AGC

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας τσιπ ολοκληρωμένων κυκλωμάτων προμηθευτής. © 2013 - 2020 megasourceel.com. All Rights Reserved.